Snöslunga

Nu står vintern runt hörnet och väntar, kanske är dags att fundera på att införskaffa sig en snöslunga? Om du är trött på att skotta så har vi de bästa alternativen för dig! Snöslungor från TORO - stor kunskap och erfarenhet av snöprodukter med super kvalitét. Starkare chassir och hållbarare plast med anti-clogg system - för bra snöröjning i alla temperaturer och väder.
Slungor från GardenPro - ett mycket prisvärt alternativ, där du alltid får mycket snöslunga i förhållande till pengarna.
Vårt allas Stiga som har lång erfarenhet av att hjälpa oss med hållbara prisvärda produkter i våra trädgårdar. Snöslungor som passar allt från villaägaren med den lilla garageuppfarten till yrkespersoner med stora ytor som dagligen behöver röjas.

Känns det som en djungel? Du kanske vill få chansen att jämföra lite mer noggrant? Vi har ett antal modeller hemma för visning, och fler är på väg in. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig till oss via mail eller telefon med dina frågor! Du når oss 070 - 433 75 10, varmt välkoma!